Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Home

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de website van Espresso-Apparaten.com. Door onze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Algemeen
Espresso-Apparaten.com probeert informatie te verstekken op gebied van espresso- apparaten, espressomachines, Nespresso-apparaten en alle espresso toebehoren. Wij besteden enorm veel zorg aan de informatie die u kunt vinden op onze website, hierbij trachten wij alle product- en prijsinformatie zo actueel en correct mogelijk weer te geven. De informatie over de espresso-apparaten, espressomachines, Nespresso-apparaten en alle espresso toebehoren zijn samengesteld op basis van informatie afkomstig van (online) winkels en fabrikanten. Espresso-apparaten.com kan geen garanties geven over de correctheid, volledigheid of geldigheid van deze betreffende informatie. Espresso-Apparaten.com is op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor welke schade dan ook die uit de door Espresso-apparaten.com verstrekte informatie voortkomt.

Het gebruik van Espresso-Apparaten.com is volledig op eigen risico, ook iedere beslissing tot aanschaf van een product of toebehoren op basis van de door Espresso-apparaten.com verstrekte informatie is uw eigen verantwoordelijkheid.

Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Deze website houdt door middel van Google analytics software diverse gegevens bij. Deze gegevens worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt. Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij Espresso-Apparaten.com of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Espresso-Apparaten.com. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Espresso-Apparaten.com.

Contact
Indien u behoefte heeft aan toelichting op onze disclaimer of meer informatie wenst te ontvangen kunt u contact met ons op nemen doormiddel van ons contactformulier.