Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Home FAQ

FAQ

1. Is Espresso-Apparaten.com een webshop?
Nee, Espresso-Apparaten.com is geen webshop maar een vergelijkingswebsite waar u eenvoudig online alle espresso-apparaten kunt vergelijken op prijs, merk en soort automaat. Indien u een espresso-apparaat heeft gevonden, klikt u door naar de desbetreffende webshop die dit model aanbiedt. De daadwerkelijke aankoop doet u dus bij een van onze betrouwbare partners.

2. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een espresso-apparaat?
Er zijn veel verschillende merken, aanbieders en soorten systemen op de markt. Door dit enorme aanbod is het vaak lastig te achterhalen welk apparaat echt goed is en bij u past. In het artikel "Espresso-apparaat kopen? Wij geven vijf waardevolle tips" geven we handige tips en vertellen we u waar u op moet letten bij de aanschaf van een espresso-apparaat.

3. Krijg ik garantie wanneer ik een espresso-apparaat aanschaf?
Uiteraard krijgt u een garantie. Let echter wel op, de lengte van de garantieperiode is afhankelijk van de webshop waar u het espresso-apparaat aanschaft.

4. Bieden jullie ook meer informatie over espresso-apparaten?
Ja, elke espressomachine heeft een eigen productpagina met specifieke informatie over dat apparaat. Tevens is er een uitgebreide nieuwssectie waar u veel kunt lezen over koffie en espresso-apparaten. Lees bijvoorbeeld meer over de geschiedenis van espresso of hoe u uw espresso-apparaat kunt onderhouden. We voegen wekelijks nieuwe artikelen toe aan de nieuwssectie.

5. Hoe kan ik zoeken op Espresso-Apparaten.com?
U kunt eenvoudig gebruik maken van de verticale navigatie aan de linkerzijde van de website. Hier kunt u selecteren op prijs, soort apparaat of op merk. Ook kunt u gebruik maken van de geavanceerde filter linkboven in beeld.

6. Ik kan een bepaald espresso-apparaat niet vinden.
Het kan zo zijn dat wij dit espresso-apparaat nog niet hebben opgenomen in ons assortiment. Het aanbod espresso-apparaten blijft groeien en we proberen ons assortiment hier zo snel mogelijk op aan te passen.

7. Is Espresso-Apparaten.com een gratis website?
Ja, Espresso-Apparaten.com is een gratis website voor consumenten.

8. Kan ik op Espresso-Apparaten.com ook informatie vinden over een koffieautomaat op kantoor?
Ja, op Espresso-Apparaten.com vindt u interessante informatie over de mogelijkheden voor een koffieautomaat voor uw bedrijf. Ook bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend offertes aan te vragen bij kwalitatieve leveranciers van koffieautomaten.