Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Home Nieuws De Gaggia Brera

De Gaggia Brera

uw bedrijf aanmelden

De Gaggia Brera staat vandaag in de spotlight. We hebben dit espresso-apparaat getest en delen met u wat ons opvalt en bevalt aan deze fantastische machine. De Amerikanen zouden zeggen; "Good things come in small packages". Dit gezegde is erg toepasselijk wanneer we het hebben over de Gaggia Brera. Met slechts 25,6 centimeter in de breedte, 44,7 centimeter in de diepte en met 31,5 centimeter hoog is de Brera een van de kleinste volautomaten op de markt. Er is echter behoorlijk wat technologie in de kleine, roestvrij stalen behuizing te vinden. De functionaliteiten zijn goed uitgewerkt en het apparaat is mooi vormgegeven. De Gaggia Brera weegt nog geen 10 kilo is verkrijgbaar in een zilvere en in een zwarte uitvoering.

De functionaliteiten;

Laat u niet misleiden door zijn formaat, we nemen een kijkje onder de 'motorkap' van de Gaggia Brera. Dit model is uitgerust met een 15 bar, roestvrij stalen boiler. Dankzij de Rapid Steam technologie warmt de koffiemachine razendsnel op. Ergo; snel espresso bereiden en snel gebruik kunnen maken van de stoomfunctie. De Brera is voorzien van een keramische bonenmaler. Koffiebonen worden dus altijd gelijkmatig en evenredig gemalen met uniforme korrels als resultaat. Na de persing zal het hete water in contact komen met alle koffiegemalen, hierdoor wordt de espresso voller van smaak. Wat voor koffieboon u ook gebruikt, de molen past de duratie van het maalproces en het aantal rotaties per minuut aan zodat het resultaat verbluffend blijft. Verder beschikt de Gaggia Brera over de volgende functionaliteiten:Gaggia brera

  • De mogelijkheid om gemalen koffie toe te voegen via een aparte bovenlade.
  • Verstelbare maalstanden.
  • De koffie uitloop is in hoogte verstelbaar.
  • De Brera is voorzien van een Pannarello stoompijpje.
  • Een handig LED scherm.
  • Het gehele front is vervaardigd uit roestvrij staal. Hierdoor is de Brera stootvast en kost het schoonmaken weinig moeite.
  • Een energiezuinige standby functie.
  • Dankzij de kopjeswarmer serveert u koffie in warme kopjes.
  • U kunt uw smaakvoorkeuren instellen en programmeren.
  • De bonenmaler zit direct boven de zetgroep. Hierdoor is de weg die de gemalen moeten afleggen korter, dit komt de smaak ten goede.

De kwaliteit van de koffie.

De Gaggia Brera is een krachtige espressomachine en is zeker in staat een heerlijke espresso te bereiden. De bediening spreekt voor zich, u kunt eenvoudig kiezen tussen sterke, medium en lichte koffie. Het waterresservoir heeft een inhoud van 1,2 liter en is voorzien van een Mavea Intenza filter. Deze filter verkleint de opbouw van mineralen en kalk drastisch en dat komt de levensduur van het espresso-apparaat en de smaak van de koffie ten goede. Kortom; wanneer u weinig ruimte op uw aanrecht heeft maar niet wilt inleveren op prestaties, kijk dan eens goed naar de Gaggia Brera.

Uw Espresso Apparaat Aanbieders
462