Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Home Nieuws De Gaggia Titanium Plus

De Gaggia Titanium Plus

uw bedrijf aanmelden

De Gaggia Titanium Plus/Office staat vandaag in de spotlight. Dit paradepaardje van Gaggia is een van de weinige volautomatische espresso-apparaten op de markt dat volledig is vervaardigd uit metaal. Niet alleen de boilers en het afdruiprekje, zelfs de gehele behuizing is van RVS. Hierdoor is de Gaggia Titanium robuust, stootvast, makkelijk te reinigen en bovendien ziet het er erg flitsend uit. Ook erg opvallend aan dit model is het lichtblauwe LED scherm. Via dit display wordt aan de gebruiker duidelijk gemaakt wanneer het water of de bonen moeten worden bijgevuld en, iets minder frequent, wanneer het ontkalkingsproces moet worden gestart. Onder het LED scherm vindt u zeven knoppen, hiermee bereidt u espresso, start u het ontkalken, maakt u heet water en meer. Dat allemaal met 1 simpele druk op de knop, erg gebruiksvriendelijk!

Gaggia Titanium Plus

De bonenmaler van de Gaggia Titanium Plus beschikt maarliefst over 18 verschillende maalstanden. Omdat u naast de maalgraad ook zelf kunt bepalen hoeveel water er per zetbeurt wordt gebruikt heeft u optimale invloed op de smaak van uw espresso. Drie van de zeven handige tiptoetsknoppen zijn bedoeld om direct de gewenste espresso te bereiden. U kunt zelf uw voorkeurswensen instellen en vervolgens opslaan. Achter elke knop vindt u dus een, door uzelf voorgeprogrammeerde kop espresso. Zelfs wanneer u besluit gemalen bonen via de aparte bovenlade te gebruiken, de opgeslagen waterhoeveelheid zal worden gebruikt voor het maken van de espresso.

De Gaggia Titanium Plus is uitgerust met twee, uiteraard roestvrij stalen, boilers. Dit heeft als voordeel dat u niet langer hoeft te wachten wanneer u schakelt tussen het zetten van koffie en het gebruiken van het stoompijpje. Één van de twee boilers is puur bedoeld voor het creëren van stoom, zodat de andere boiler zich kan richten op het maken van de espresso. Superefficient dus. Naast twee goede boilers en alle bovengenoemde voordelen beschikt de Gaggia Titanium Plus ook nog over volgende functionaliteiten:

  • Een waterresservoir van maarliefst 2,1 liter, hiermee bereidt u makkelijk 30 dranken zonder bij te hoeven vullen.
  • Een kopjeswarmer die indien gewenst ook kan worden uitgeschakeld.
  • Een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma.
  • In combinatie met de cappuccinatore wordt er volledig automatisch cappuccino gemaakt.
  • De koffiemolen is voorzien van kermamische draaischijven voor optimaal resultaat.
  • Een in hoogte verstelbare koffieuitloop.
  • Het espresso-apparaat staat op een draaischijf, zo kunt u overal makkelijk bij.
  • Dankzij de voorinfusie komen alle smaken in de koffie perfect tot zijn recht.
  • De berichten in de display kunnen in meerdere talen worden getoond, waaronder Nederlands.

Nu we de Gaggia Titanium Plus goed onder de loep hebben genomen is het wel duidelijk waarom dit een van de toppers onder de espresso-apparaten is. Schoonheid, kracht en snelheid zijn op vernuftige wijze gecombineerd, resulterend in dit prachtige eindproduct. Geen wonder dat dit een van de meest verkochte espresso-apparaten van 2009 is.

Uw Espresso Apparaat Aanbieders
903
879