Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Home Nieuws De Saeco Odea Giro Plus

De Saeco Odea Giro Plus

uw bedrijf aanmelden

De Saeco Odea Giro Plus staat vandaag in de spotlight. Dit prachtapparaat van Saeco is een van de meest verkochte espresso-apparaten van dit moment en is in 2009 uitverkozen tot beste koop door de consumentenbond. De nieuwste functionaliteiten zijn gecombineerd met reeds bewezen technologieën, alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Puur vakmanschap maakt de Odea Giro een van de beste volautomaten van dit moment.

De Saeco Odea Giro Plus is een mooi en modern ogend espresso-apparaat. Hij is smaller dan de meeste vergelijkbare espresso-apparaten en daarom erg geschikt voor de kleine keuken. Bovendien is de Odea Giro erg eenvoudig in het gebruik en bevat vele handige functionaliteiten.

Saeco odea

De Odea Giro Plus versus de New Edition Titanium
Saeco Odea Giro Plus New Edition titanium is de nieuwe uitvoering van de oude en vertrouwde Odea Giro Plus. Deze eerst genoemde, de new edition, beschikt over een aantal nieuwe functionaliteiten. Zo is het automatische dosering systeem van Saeco nieuw, dit zorgt er voor dat het espresso-apparaat zichzelf aanpast aan het soort espressobonen dat u wenst te gebruiken. Dit heeft als resultaat een betere doorstoming van het espresso-apparaat. Ook beschikt de Saeco Odea Giro Plus New Edition titanium over een nieuw type zetgroep met bijbehorende nieuwe zeef en een totaal vernieuwd crema-systeem. Bovendien beschikt het apparaat over een nieuwe standby functie, een metalen kraan, een verbeterde en vernieuwde molen die meer keuze in maalgraad biedt. Tot slot is ook de lekbak van de New Edition titanium totaal vernieuwd. Kortom, we zouden geen seconde aarzelen u dit prachtige espresso-apparaat aan te raden.

Giro Interface
De Giro Interface is een stijlvolle verchroomde draaiknop met bijbehorende lampjes. De giro wijst zichzelf en er komt geen poespas bij kijken. Dit maakt het bedienen van de Odea Giro kinderspel.

Rapid Steam functie
De term Rapid Steam laat u weten dat u snel en gemakkelijk kunt wisselen tussen het zetten van koffie en het gebruiken van de stoomfunctie. De meeste espresso-apparaten beschikken over een enkele boiler. Wanneer een dergelijke machine niet beschikt over de Rapid Steam functie zal het ongeveer 30 seconden duren om te schakelen tussen het brouwproces en het stomen. Dit omdat er voor beide processen een andere temperatuur is vereist. Vervolgens duurt het nogmaals 30 seconden voordat u een volgende kop espresso kunt bereiden. Wanneer de machine wel beschikt over Rapid Steam zal dit proces 10 tot 15 seconden duren.

Opti-Dose functie
Door middel van het opti-dose systeem van de Saeco Odea Giro Plus bepaalt u eenvoudig hoeveel grammen koffie er zal worden gebruikt per zetbeurt en op welke maalgraad de bonen worden gemalen. Hierdoor heeft u optimale invloed op het eindresultaat en drinkt u de espresso zoals u deze het liefst drinkt.

Stand-by functie
Indien uw Saeco Odea Giro Plus een bepaalde tijd inactief is, schakelt het systeem volledig automatisch de energy safe modus in. Hierdoor wordt het espresso-apparaat automatisch in een wachtstand gezet met als resultaat een zeer laag energieverbruik.

Vernieuwde molen
De vernieuwde keramische koffiemolen van de Saeco Odea Giro Plus zorgt voor nog betere en consistentere vermaling, hierdoor ontstaat er een perfecte dosering en vermenging. Daarnaast heeft u met de vernieuwde keramische koffiemolen nog meer controle over de intensiteit en het smaakkarakter van uw espresso.

Wij hopen u met bovenstaande informatie een beter beeld te hebben gegeven over de Saeco Odea Giro Plus. Wij waren al overtuigd van de kwaliteit en het gebruiksgemak van deze topper uit de Saeco-lijn, u nu ook? Bekijk hier diverse vergelijkbare espresso-apparaten: de Saeco Odea Go V2, de Saeco Talea Giro Plus, de Saeco Royal Professional, de Melitta Caffeo Lounge zwart, of de Bosch TCA6809.

Uw Espresso Apparaat Aanbieders
269
349