Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Home De Saeco Odea Go V2

De Saeco Odea Go V2

uw bedrijf aanmelden

De Saeco Odea Go V2 staat vandaag in de spotlight! De Odea Go is in een nieuw jasje gestoken. De kleurencombinatie zwart en zilver geeft deze nieuwe koffiemachine extra uitstraling. Uiteraard is er naast het nieuwe design direct gedacht aan nieuwe functionaliteiten. Het valt ons direct op dat de bonenmaler van de Saeco Odea Go V2 is voorzien van 5 maalstanden. Dit ten opzichte van de originele 3 standen bij het oude model. Dit betekent dat u de bonen grover of fijner kan malen, zo heeft u meer invloed op de uiteindelijke smaak van de espresso. Bovendien heeft u nu een ruimere keuze uit koffiedranken, zo maakt u in een handomdraai een espresso, cappuccino, een latté machattio of natuurlijk een gewone koffie.

Saeco Odea Go V2

Wat is er nog meer nieuw aan deze Saeco Odea Go V2?

  • De V2 heeft een nieuwe zeef en een nieuw crema systeem;
  • Het model is voorzien van het auto dosering systeem;
  • Dankzij de standby modus bespaart u energie, en
  • Met het Pannerello stoompijpje maakt u nog lekkerder melkschuim.

Simpele bediening:
Het is simpel de gewenste drank te bereiden met de Go V2. Het bedieningspaneel is overzichtelijk en u zult er geen overbodige poespas terugvinden. Gebruik de grote zilvere knop om de hoeveelheid koffie in te stellen en druk in het midden van de knop om het proces te starten. Met het bijgeleverde sleuteltje past u eenvoudig de maalgraad aan. Druk op de stoomknop en u kunt al snel gebruik maken van het stoompijpje. Uiteraard moet de boiler even opwarmen, het apparaat laat u weten wanneer de stoomfunctie klaar is voor gebruik. Zowel het waterreservoir, de lekbak en het afvalbakje zijn makkelijk uitneembaar.

Roestvrij stalen boiler:
Wanneer u veel gebruik maakt van het stoompijpje is een RVS boiler eigenlijk een must. Na het zetten van koffie of espresso zal de boiler een andere temperatuur moeten bereiken voordat de stoomfunctie kan worden gebruikt. Normaliter doet een koffieautomaat er ongeveer 25 seconden over te schakelen tussen de twee functies. Dankzij de RVS boiler van de Odea Go V2 wordt dit proces drastisch verkort. Bovendien is de boiler erg duurzaam en zal langer mee gaan dan een boiler van bijvoorbeeld messing.

Verstelbare kopjesplatform:
Of eigenlijk is het eerder een kopjeslift. Door het plateau licht omhoog of omlaag te drukken beweegt het platform totdat u deze loslaat. Zo kunt u makkelijk wisselen tussen een grote of kleine kop koffie. Bovendien is het gehele liftje uitneembaar zodat deze makkelijk kan worden schoongemaakt.

Geruisloze keramische bonenmaler:
De Saeco Odea Go V2 is voorzien van een keramische bonenmaler, zo worden de koffiebonen keer op keer vers gemalen. Bovendien worden de bonen altijd gelijkmatig en evenredig gemalen met uniforme korrels als resultaat. Na de persing zal het hete water daarom in contact komen met alle koffiegemalen, hierdoor wordt de espresso voller van smaak. Wat voor koffieboon u ook gebruikt, de molen past de duratie van het maalproces en het aantal rotaties per minuut automatisch aan zodat het resultaat verbluffend blijft.
Dankzij de goede isolatie is de bonenmaler ook nog eens geruisloos. Het laatste wat u wilt is een hoop lawaai in de vroege ochtend.

De Saeco Odea Go V2 wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om het espresso-apparaat te laten werken: een gedetailleerde Nederlandtalige handleiding, een schoonmaakborsteltje en het sleuteltje van de bonenmaler. Het allermooiste is; voor nog geen €250 bent u al een eigenaar van de Saeco Odea Go V2.

Uw Espresso Apparaat Aanbieders
229
270