Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Home Delonghi Lattissima EN680

Delonghi Lattissima EN680

uw bedrijf aanmelden

De DeLonghi Nespresso Lattissima EN680 staat vandaag in de spotlight! Er is al een behoorlijke tijd flink wat commotie rondom Nespresso-apparaten en dat is niet voor niks. Wat deze machines zo populair maakt is het slimme systeem dat gebruikt maakt van de bekende Nespressocapsules. Deze porties zijn zo ontwikkeld dat precies de juiste hoeveelheid water door de koffie heen kan stromen. De capsules zijn goed afgesloten, zo worden de gemalen beschermd tegen schadelijke invloeden zoals vocht, licht en lucht. U hoeft geen bonen te malen, de koffie hoeft niet te worden aangetampt en nespressomachines zijn simpel in het gebruik. En dit alles gaat niet ten koste van de smaak van de koffie. Bovendien zijn Nespressomachines best voordelig, zo ook de Lattissima!

Delonghi Lattissima EN680

De DeLonghi EN680 is een van de luxere Nespressomachines op de markt. We kijken naar alle aspecten van deze machine om te ontdekken wat de Lattissima EN680 nu echt zo bijzonder maakt.

Design:
Het eerste dat opvalt aan het design van de Lattissima is de koffieuitloop. Het heeft de vorm van een druppel en is zo gepositioneerd dat ook grote koppen er makkelijk onder passen. Rechts van de koffieuitloop vindt u een aantal verlichte knoppen voor cappuccino, espresso, de dubbele espresso en heet water. Dankzij de handige symbooltjes naast de knoppen ziet u direct waar elke knop voor dient. Aan de linkerzijde van het apparaat vindt u het stoompijpje, deze kan makkelijk worden omgewisseld met het opschuimsysteem. Hiermee maakt u in een handomdraai fantastisch melkschuim. De behuizing van de DeLonghi EN680 is vervaardigd uit roestvrij staal, zink en koper. Hierdoor is het apparaat stootvast en makkelijk schoon te maken. Bovendien is de DeLonghi EN680 relatief klein en hierdoor erg geschikt voor de kleinere keuken.

Koffie zetten:
Het bereiden van een koffiedrank is zo eenvoudig met de EN680, het is hooguit ingewikkeld te kiezen uit alle heerlijke koffiemelanges! Elke capsule heeft een andere kleur en bevat een bijzondere melange. U opent de bovenlade en plaatst een capsule in de opening. Vergendel de deksel en druk op de juiste knop, het lichtje rondom de toets begint dan te knipperen. Binnen enkele seconden staat er een heerlijke drank naar keuze voor u klaar.

Programmeren van de waterhoeveelheid:
De waterhoeveelheid per drank is voorgeprogrammeerd, maar dat betekent niet dat u hieraan gebonden bent! Als u de drank sterker of slapper van smaak wilt hebben past u dit op eenvoudige wijze aan. U plaatst een capsule in de Lattissima en drukt op de bijbehorende knop. Houd de knop ingedrukt totdat u de gewenste waterhoeveelheid heeft bereikt. De knop zal driemaal knipperen om te bevestigen dat het instellen is gelukt. Wanneer u terug wilt naar de originele instellingen, houd dan de standby knop 5 seconden lang ingedrukt.

De DeLonghi Nespresso Lattissima EN680 beschikt tevens over:

  • Een warmhoudplaat voor de koffiekopjes;
  • Een pompdruk van maarliefst 19 bar;
  • Een opschuimer met automatisch reinigingssysteem;
  • Een uitneembaar lekbakje en afvalbakje, en
  • Een uitneembaar waterreservoir van 1,2 liter.

Houd er overigens rekening mee dat de watertank niet vaatwasbestendig is. Spoel het reservoir daarom om met lauw water, dit komt de smaak van uw espresso zeker ten goede! Al met al is de DeLonghi EN680 een van de beste Nespresso-apparaten van dit moment, en dat vanaf de zeer schappelijke prijs van €269! Dit model is te verkrijgen met een crèmekleurig front (de DeLonghi EN680) en in het zwart (de DeLonghi EN670). Bij uw bestelling ontvangt u 12 Nespressocups met verschillende heerlijke melanges, een prachtig latte-glas en een espressokopje geheel gratis.

Uw Espresso Apparaat Aanbieders
249
269