Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Home Een koffiezetapparaat op kantoor, een lastige klus

Een koffiezetapparaat op kantoor, een lastige klus

uw bedrijf aanmelden

Bent u een eigen ondernemer, een leidinggevende, secretaresse of office manager? Dan weet u als geen ander dat goede koffie belangrijk is voor de stemming en werklust van uw collega's. Het vinden van het ideale koffiezetapparaat op kantoor is echter een lastige klus.

U dient natuurlijk rekening te houden met de uiteenlopende wensen en smaak paletten van uw werknemers, maar denk ook aan service en levering van de koffiebonen en de disposables. Gaat u de koffieautomaat kopen of huren? En hoe zit het met garantie, zijn eventuele reparaties voor uw rekening?

Wij trachten dit traject voor u te versimpelen door in één keer meerdere offertes op te vragen bij gerenommeerde leveranciers van koffieautomaten. Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf? En welke koffievarianten dient de machine te kunnen bereiden? Maak uw wensen kenbaar en ontvang geheel kosteloos 5 offertes. Vergelijk de aanbieders en kies bewust!

Natuurlijk is het goed om leveranciers op service, kwaliteit en prijs te vergelijken, en gratis offerts zijn handig. Maar papier blijft papier... Hoe smaakt de koffie? Veel koffieleveranciers zijn meer dan bereid een koffieproeverij te organiseren bij u op kantoor. U bent hierdoor in de gelegenheid om vaak kosteloos de koffievarianten te proberen.

Verdere tips en handvatten voor het vinden van een koffiezetapparaat op kantoor

  • Bedenk goed welke functies overbodig zijn. Elke extra mogelijkheid kost geld.
  • Het is meestal verplicht koffiebonen af te nemen bij de leverancier van uw automaat, wees dus zeker dat de koffie in de smaak valt.
  • Telt uw bedrijf minder dan 6 werknemers? Dan kan een espressomachines voor consumenten prima volstaan. Voordeliger en altijd versgemalen koffie.
  • Er zijn drie verschillende zetmethodes; Onder hoge druk (versgemalen bonen), Freshbrew (te vergelijken met filterkoffie) en vriesdroogkoffie (supersnelle bereiding). Een koffieautomaat beschikt altijd over enkel één systeem dus kies verstandig. Lees hier meer over de verschillende koffieautomaten

Aan het einde van de rit kan de keuze voor het juiste koffiezetapparaat veel tijd kosten maar zal het absoluut de moeite waard zijn geweest/p>