Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Home Nieuws Nespresso Citiz machine

Nespresso Citiz machine

uw bedrijf aanmelden

De nespressomachines in de Nespresso Citiz lijn zijn gemaakt om thuis te genieten van een lekker kopje Italiaanse koffie. Gemak staat centraal, met één simpele druk op de knop bereidt u de koffiedrank naar keuze. De koffiecapsules van Nespresso zijn verkrijgbaar in velen variaties, elke drank is een ware smaaksensatie.

Het inmiddels welbekende gelikte design van de Citiz lijn valt bij velen in de smaak. Tevens is de ommanteling van de Nespresso Citiz in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo is er voor ieder wat wils. De Nespresso Citiz is van origine ontworpen voor de kleine Amerikaanse keukens zoals deze te vinden zijn in de grote steden. De Citiz is slechts 19 centimeter in de breedte en is daarom geschikt voor in de keuken op kantoor of zelfs in de caravan.

Krups Nespresso Citiz

De functionaliteiten:

  • Elke Nespresso Citiz is voorzien van een waterreservoir van 1 liter, deze is transparant en uitneembaar. Zo kunt u ten alle tijden zien hoeveel water er nog beschikbaar is en indien nodig het reservoir gemakkelijk bijvullen.
  • De Citiz biedt de mogelijkheid twee kopjes koffie tegelijkertijd te bereiden. Omdat de kopjeshouder inklapbaar is heeft u de keuze een grote of een kleine kop onder de koffie-uitloop te plaatsen. Zo drinkt u op een warme zomerdag wanneer een heerlijke koude ijskoffie en in de avonduren een hete espresso.
  • De Nespresso Citiz heeft een opwarmingstijd van twee tot drie minuten en een extractietijd (bereidingstijd) van gemiddeld dertig seconden. Hierdoor staat er in een mum van tijd een perfecte koffie voor u klaar.
  • Dankzij de energiebesparende stand is de Nespresso Citiz erg zuinig en bovendien erg milieuvriendelijk!

De Nespresso Citiz is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. De populairste kleuren zijn; staalgrijs (de Krups XN 7001), retro wit, brandweerauto rood (de Krups XN 7006) en zwart. De Nespresso Citiz is al verkrijgbaar vanaf €125,00.

Uw Espresso Apparaat Aanbieders
125
146