Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Home Nieuws Senseo Sarista gelanceerd in Oktober 2012

Senseo Sarista gelanceerd in Oktober 2012

uw bedrijf aanmelden
senseo sarista
Senseo Sarista: koffie in een handomdraai!
  • 6 verschillende fantastische smaakvarianten
  • Slechts €4,80 per bean-funnel (20 koppen koffie)
  • Volautomatische bereiding van uw koffie
  • Eenvoudig wisselen van blend
  • Maalschijven reinigen automatisch
  • De Senseo Sarista geeft aan wanneer deze moet worden bijgevuld
  • De kwaliteit van Philips en DE
  • Eventueel met bijpassende koffiekan verkrijgbaar

Bestel uw Senseo Sarista koffiebonen voordelig online bij onderstaande aanbieders!

4,79

De Senseo Sarista lijkt eigenlijk op geen enkel vlak op de originele Senseo. Waar de traditionele Senseo gebruik maakt van de bekende koffiepads met gemalen koffie, zal de nieuwe Senseo Sarista gebruik maken van een volledig nieuw systeem. De Senseo Sarista maakt namelijk gebruik van speciale bonencapsules met daarin ongemalen verse espressobonen. Deze bonencapsules zal Douwe Egberts in zes verschillende smaken leveren en zullen worden verkocht in diverse supermarkten.

De Senseo Sarista maalt verse koffiebonen voor het ultieme kopje koffie en dat voor een zeer schappelijke prijs. Naar verwachting kost een enkele bak koffie slechts €0,24. Nooit eerder was het drinken van écht verse koffie zo voordelig!


Senseo Sarista

Overigens zal ook het uiterlijk van de traditionele Senseo op de schop gaan, vanaf 1 augustus zal namelijk de Senseo Twist te koop zijn. Dit espresso-apparaat blijft werken zoals de Senseo zoals we deze nu kennen, wel zal wordt het design volledig vernieuwd. De Senseo Twist wordt dus vlak voor deze unieke Sarista op de markt gebracht.

Uiteraard hopen Douwe Egberts en Philips na elf jaar wederom een revolutie teweeg te brengen met de Senseo Sarista. Er worden in de eerste instantie twee verschillende Sarista's gelanceerd; De pearl white en de Sarista deep black. Het nieuwe kroonjuweel van Douwe Egberts en Philips zal verkrijgbaar zijn vanaf €249,99.

Uiteraard is de Senseo Sarista binnenkort ook verkrijgbaar op Espresso-Apparaten.com.